En pragmatisk og agil tilgang til levering

Til tider kan det at gå komme igang med business intelligence virke uoverskueligt for, hvor skal man dog starte? Lad dig ikke skræmme og hold dig ikke tilbage, med en pragmatisk og fleksibel tilgang gør det ikke noget at behov også opstår hen ad vejen. Hellere starte småt og med det vigtigste først og så bygge på som organisationen modnes.

Forretning før løsningen

Vi søger altid at forstå jeres forretning, jeres mål og jeres strategi før vi taler løsning. Af den årsag vil et typisk projektforløb starte med en workshop over 1-2 dage, alt efter antallet interessenter.

Analysen af jeres virksomhed bliver fundament for vores rådgivning og for  hvordan jeres Business Intelligence (BI) strategi/løsning skal se ud.

På denne måde sikrer vi i fællesskab, at løsningen rent faktisk skaber værdi i jeres forretning.

Vi vil bl.a. gennemgå:

  • Forretningsstrategi
  • KPI’er / definition af disse
  • Adoption og udbredelse af BI løsningen

Tænk stort, start småt

Jeres BI løsning skal kunne skalere med forretningen og derfor er det også vigtigt at man i forberedelsen tænker stort.

Men løsninger bør starte i mindre iterationer. Derfor fokuserer vi på at tage det vigtigste af løsningen først – det skal selvfølgelig defineres i samarbejde med Jer.

Så hele platformens scope bliver designet til at kunne leveres i steps og skalere derfra. På denne måde sikrer vi jer en løsninger der udvikler sig sammen med jeres forretning.

Hurtig værdi er ikke skidt når man snakker BI løsninger

Vi fokuserer på at finde ud af hvad “minimum viable product”, altså lavpraktisk, hvad er den lavest hængende frugt, der kan skabe værdi hurtigst muligt.

Vores top-down tilgang gør at vi sammen med jer prioriterer elementerne i løsningen og fokuserer på det der er vigtigst først.

Når man implementerer og bygger løsningen på denne måde opnår vi den fleksibilitet, der skal til for at tilrette og evt. tilføje funktioner til at imødekomme opståede behov undervejs.

Derudover gør denne metode det mere simpelt at teste, validere og godkende elementerne af løsningen.

At få hurtig værdi og hurtigt adgang til brug af jeres (nye) BI-løsning øger engagementet i organisationen og det mener vi er sund fornuft.

Gør-det-selv! Det er også en del af løsningen når man laver BI løsninger sammen med os.

Når man udvikler en business intelligence løsning har vi fokus på hvilken type af brugere der er i jeres organisation og hvilken type af brugere i ønsker. Som udgangspunkt mener vi at det er både mere værdiskabende og oplever at engagementet er større for når man får en self-service BI platform.

Derfor planlægger og skræddersyer vi sammen med jer det rette oplæringsforløb og en intern vidensdeling løsning. Så I kan skabe en kultur med best practice og få størst værdi i jeres løsning.

En god BI løsning, er en velsmurt BI løsning.

Vi vedligeholder gerne din

Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text by the name of Lorem Ipsum decided to leave for the far World of Grammar. The Big Oxmox advised her not to do so, because there were thousands of bad Commas, wild Question Marks and devious Semikoli.

Headline

Headline