Vi er 42 Analytics

Enkelt, Solidt, Hurtigt, Forretning

… og vi blev startet i 2018 af ambitiøse partnere med en klar mission om at fjerne overflødigt konsulent gas og gå den lige vej til en værdifuld BI-løsning.

For os handler det om at skabe fremtidssikrede teknologiske løsninger, der kan udvikle sig sammen med vores kunders forretning. Verden, ligesom din forretning, er i konstant udvikling og mængden af data øges for hvert sekund.

Derfor tror vi på og vores erfaring har vist os, at man skal arbejde enkelt, transparent og hurtigt, for at lave solide og skalérbare forretningsdrevne løsninger.

En kompetent BI partner

Mange års erfaring og projekter for og i nogle af de største virksomheder i verden

Solid forretningsindsigt og IT

Vi kombinerer forretningsindsigt med en solide IT og BI kompetencer. Med en Microsoft Data Platform MVP på teamet er dette også anerkendt internationalt.

Mød vores team

Selvom vi er et lille team endnu, har vi stor erfaring og en ekstrem fleksibilitet til at løfte opgaven for dig.

Vi er et team af passionerede data-entusiaster og elsker at arbejde med data. Vi tror inderligt på at en datadrevet forretning, er en velsmurt forretning.

Med en solid forretningsforståelse og mange års erfaring er vi en seriøs sparringspartner, der sikrer kvalitet fra start til slut i vores kunders løsninger.

Chief Architect & Partner

Bent Nissen Froning

Bent er med i toppen når det kommer til at designe og bygge data platforme (BI-løsninger). Han er blandt de ca. 300 i verden der er anerkendt som Microsoft Data Platform MVP (Most Valuable Professional).
Bent elsker sit arbejde med SQL Server, Microsoft BI, C#./NET og har arbejdet med det i mere end 10 år og har været med til at udvikle løsninger for nogle af de største virksomheder i verden. Bl.a. Carlsberg Group.
Brancheerfaring:
- Consumer goods
- Media
- Offshore
- Transport and logistics
- Finance
- Pharma
Picture of Co-founder Bo Jorgensen
Senior Consultant & Partner

Bo Jørgensen

Bo har arbejdet med informationssystemer siden 1995, og har de sidste 15 år arbejdet fokuseret med Data warehousing, Business Intelligence og Performance Management for flere større internationale virksomheder.
De mange års erfaring som både konsulent og intern medarbejder gør at Bo har stor forretningsindsigt og erfaring i at skabe konkret og værdifuld indsigt på baggrund af forretningsbehov.
Bo kommer med erfaring fra bl.a:
Pfizer, Novozymes og Microsoft

Bo har erfaring fra følgende brancher:
- Pharma
- IT
- Public Sector
- Energy
- Production
- Life Science

Head of Sales and Marketing

Daniel Thyrring

Daniel elsker data.
At drive salg og marketing på baggrund af dyb indsigt i CLV, CAC, CCR.
Og med erfaring fra kommercielt arbejde og forretningsudvikling i større danske og internationale virksomheder er det naturligt for Daniel at arbejde med hvordan man kan skabe værdi på baggrund af data og bedre indsigt.

25

Gennemførte projekter

35

års erfaring
Fortytwo Analytics, hvorfor?

Svaret på livets store spørgsmål, universet og alt = "42"

En supercomputer forsøger i “Hitchhikers guide to the Galaxy” at finde svaret på livet, universet og alt. Det tager den ca. 7,5 Milliard år at nå frem til at svaret er “42”.

… men hvad er spørgsmålet? Det ved computeren dog ikke.

Vi siger ikke at man nødvendigvis kan finde svaret på alt, men vi kan hjælpe dig med at finde svar på hvor og hvordan du kan optimere din forretning og vi kan hjælpe med få et solidt, faktuelt grundlag for at træffe bedre beslutninger – og det kan ses på bundlinjen!

Lad os bare komme igang! Få en gratis gennemgang af dit data-setup og se om i forløser jeres potentiale.

Bestil møde