Vi er 42 Analytics

Enkelt, Solidt, Hurtigt, Forretning

… og vi blev startet i 2018 af ambitiøse partnere med en klar mission om at fjerne overflødigt konsulent gas og gå den lige vej til en værdifuld BI-løsning.

For os handler det om at skabe fremtidssikrede teknologiske løsninger, der kan udvikle sig sammen med vores kunders forretning. Verden, ligesom din forretning, er i konstant udvikling og mængden af data øges for hvert sekund.

Derfor tror vi på og vores erfaring har vist os, at man skal arbejde enkelt, transparent og hurtigt, for at lave solide og skalérbare forretningsdrevne løsninger.

En kompetent BI partner

Mange års erfaring og projekter for og i nogle af de største virksomheder i verden

Solid forretningsindsigt og IT

Vi kombinerer forretningsindsigt med en solide IT og BI kompetencer. Med en Microsoft Data Platform MVP på teamet er dette også anerkendt internationalt.

Mød vores team

Selvom vi er et lille team endnu, har vi stor erfaring og en ekstrem fleksibilitet til at løfte opgaven for dig.

Vi er et team af passionerede data-entusiaster og elsker at arbejde med data. Vi tror inderligt på at en datadrevet forretning, er en velsmurt forretning.

Med en solid forretningsforståelse og mange års erfaring er vi en seriøs sparringspartner, der sikrer kvalitet fra start til slut i vores kunders løsninger.

25

Gennemførte projekter

35

års samlet erfaring
Fortytwo Analytics, hvorfor?

Svaret på livets store spørgsmål, universet og alt = "42"

En supercomputer forsøger i “Hitchhikers guide to the Galaxy” at finde svaret på livet, universet og alt. Det tager den ca. 7,5 Milliard år at nå frem til at svaret er “42”.

… men hvad er spørgsmålet? Det ved computeren dog ikke.

Vi siger ikke at man nødvendigvis kan finde svaret på alt, men vi kan hjælpe dig med at finde svar på hvor og hvordan du kan optimere din forretning og vi kan hjælpe med få et solidt, faktuelt grundlag for at træffe bedre beslutninger – og det kan ses på bundlinjen!

Lad os bare komme igang! Få en gratis gennemgang af dit data-setup og se om i forløser jeres potentiale.

Bestil møde